Umorni ste od svakodnevnih obaveza tokom studiranja, ispitni rokovi su naporni, možda imate osećaj da ste se sjedinili sa svojom stolicom ili klupom? Svakom od nas je potrebna fizička aktivnost, bilo zato što volimo da smo u pokretu, bilo kao ventil, bilo zato što je potrebno razbiti rutinu. Nećemo ulaziti u zdravstvene argumente o neophodnosti redovnog vežbanja i pozitivnom efektu na psihičko i fizičko stanje čoveka.

Ako ste se prepoznali, onda imamo rešenje za vas. Pridružite nam se u Sportskoj sali Studentskog grada subotom od 18-20h, i razmrdajte se sa nama! Subotnji treninzi su relaksiranog tipa, nešto sporijeg tempa, savršeni za aktivan odmor. Tokom dva sata ćemo prolaziti naš redovan plan i program, padove, kretanja, tehnike samoodbrane, sve što se i inače obrađuje na redovnim treninzima, ali u zgodnom “pakovanju”, u neutralnom terminu, koji neće poremetiti ni subotnji izlazak, ni prepodnevne aktivnosti.

Naravno, sa aspekta ulaska u formu, postepenog razvijanja motoričkih sposobnosti, i brzine usvajanja tehnika i principa Aikidoa, redovno vežbanje je daleko efikasnije. Međutim, prepoznajemo da je vreme dragocen resurs, i da nisu svi u mogućnosti da svoje obaveze rasporede na način koji bi omogućio redovno pohađanje. Takođe, tu su i oni koji su samo radoznali. Za vas, ovakav vid vežbanja može biti pravo rešenje.

Kao posebnu pogodnost, nudimo i posebnu cenu za one koji se opredele za vežbanje u ovom opsegu. Ukoliko propustite neki od termina, ili iz bilo kog razloga on ne bude održan, moguće je nadoknaditi ih u redovnim terminima za vežbanje našeg kluba.

Treninzi se održavaju u Sportskoj sali Studentskog grada: lokacija.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem Kontakt stranice.

Vidimo se na tatamiju!