Poklon 2019.

Bliži se Nova godina, pretpraznično raspoloženje već polako pronalazi put do nas. Svake godine, 31-og decembra, kada se kazaljke (ili displej, kako ko više voli) nađu na 23:59, i lagano skliznu na 00:00, osetimo da smo skinuli neki težak teret sa leđa, možda ga nakratko osmotrimo, možda ga potapšemo par puta, izbacivši par zamišljenih oblačića prašine iz njega, možda se ni ne okrenemo više za njim – ali se svakako okrenemo napred. Ka nečemu novome. Možda imamo dobru ideju šta put ispred nas nosi, možda nemamo ni najblažu predstavu – ali u tome i jeste čar. Možda smo zacrtali neke ciljeve, i čeka nas prvi korak ka njihovom ispunjenju?

Mi vas pozivamo da naš novi početak u 2019-oj bude i vaš novi početak. Novi početak vežbanja, za nove ljude, sa nekim novim iskustvima i nekim novim znanjima. Želimo da oformimo novu grupu početnika, i pozivamo vas da nam se pridružite – da vežbamo i napredujemo zajedno.

Gledamo unapred, ali želimo da prihvatimo da smo naučili nešto i u odlazećoj 2018-oj. Zato, nudimo 18 besplatnih treninga za nove članove. Recimo, kao poklon ispod jelke, svakome ko želi da ga uzme. Ukoliko ste razmišljali da počnete da vežbate, ili tražite relaksaciju, ili hoćete da probate nešto drugačije – tu smo za Vas. O treninzima možete pročitati više ovde, kontaktirati nas možete na ove načine, a detalji slede ispod. Zato, dođite da budete deo jednog zajedničkog novog početka, našeg i Vašeg!

Prijavite se putem telefona ili emaila:
Telefon/SMS/Viber: 065/538-0690
E-mail: info@aikido-shinken.rs

O novogodišnjem poklonu

Poklon podrazumeva mesec i po besplatnog vežbanja u Aikido Dojo-u Shin Ken, u svim dostupnim terminima (utorak, četvrtak, subota), prema radnom vremenu tokom zimskog perioda i Novogodišnjih i ostalih praznika. Ukupno, nešto više od 20 termina Vam je dostupno za slobodno vežbanje.

Do kada važi?
Od 15. decembra 2018. do 28. februara 2019.

Šta mogu da naučim za to vreme?
Zavisi od redovnosti i volje vežbača, ali, okvirno, možete se upoznati sa:

– osnovnim kretanjima u Aikidou
– osnovnim padovima
– osnovnim zahvatima
– možda čak probate i ponešto sa oružjem 🙂

Ukratko – sa osnovnim gradivnim elementima za dalje učenje Aikidoa.

Uslovi?
Nema posebnih uslova. Dođite i vežbajte. Preduslov je volja, uslov za napredovanje redovnost. Ako želite da nam se priključite, javite se bilo kojim metodom sa kontakt stranice.

Nakon isticanja besplatnog perioda?
Možete nastaviti sa redovnim treninzima sa nama, u redovnim terminima, ili po “studentskom” režimu.

Šta je potrebno?
Malo dobre volje, znatiželja, trenerka, majica i papuče.

Dodatna pitanja?
Kontakt!