Aikido Dojo Shin Ken

Iako se leto, praktično, tek zahuktava, naše vreme za odmor se približava kraju. Vraćamo se na strunjače, nastavljamo gde smo stali sa treninzima krajem juna – mnogo je još posla pred nama!

Aikido Dojo Shin Ken započinje sezonu 2018/2019 u utorak, 04. septembra 2018 u Hali sportova Ranko Žeravica, u uobičajenim terminima: od 20:30h utorkom i četvrtkom, i 18h subotom.

2018. je specifična godina još po nečemu – zaokružićemo prvih 50 godina postojanja Aikidoa u Srbiji. Daleke 1968. je nekolicina majstora počela da prenosi učenicima svoja znanja iz Aikidoa u Beogradu, i njima dugujemo zahvalnost za prisustvo ove veštine kod nas, kao i za veliki broj klubova koji uspešno podučavaju tradicijama i vrednostima sadržanim u duhu Puta harmonije sa Univerzumom. Ovaj jubilej će biti obeležen seminarom, koji će se održati 20. oktobra u Hali sportova Ranko Žeravica, na Novom Beogradu. Seminar će voditi Velibor Vesović, Shihan, 7. DAN Aikikai, i Michele Quaranta, Shihan, 6. DAN Aikikai. Više detalja o seminaru, kao i detalje prijave, možete naći na http://aikidosrbije.org.rs/. Ovim povodom, Srbiju će posetiti i Yoshimitsu Yamada, Shihan, 8. DAN Aikikai.

Mi ćemo obeležiti ovu zgodu skromno, u krugu porodice. Svim novim članovima upisanim u septembru i oktobru 2018. poklanjamo popust od 50%, sa srdačnom pozivnicom na druženje 🙂 Više o treninzima možete pročitati ovde, a više detalja o upisu dobiti na info@aikido-shinken.rs, uživo, ili putem telefona u dnu stranice ili Kontakt stranice. Vežbajte sa nama!